Toplu Yemek Hizmeti Alırken İş Ortağınızı Seçmenin Altın Kuralları !

Toplu Yemek Hizmeti Alırken İş Ortağınızı Seçmenin Altın Kuralları !

15-02-2017

Topluluğun kalabalık olduğu (okul, hastane, iş merkezi) kurumlarda toplu yemek hizmeti almaktayız. Ağırladığımız misafirlerimize veya çalışan işçilerimizin damak tadına uygun lezzetli yemekler sundurmanın yolu yemek veren firmanın kalitesi ve hijyenine bağlıdır...

Toplu yemek hizmeti veren firmanın, yemek sunumu ile fiyat dengesi sağlarken aynı zamanda müşteriye güven de vermelidir. Toplu yemek ürünlerini alırken, ürünlerin son kullanım tarihine ve hijyenik bir yapıda olmasına dikkat edilmelidir. Ürün alan firma bağımsız bir kuruluş olmalı bunun nedeni ise çeşitli sertifika ve dökümanlara sahip olmasıdır. Karşılıklı güven alışverişi sağlanması için bu maddeleri göz önünde bulundurmalıyız.

Hizmet veren firma, müşterilerinin yiyecek, içecek konusunda her türlü istekleri karşılayacak bir firma olmalıdır. Ürün aldığımız firmanın geçmişinde ne türlü projeler, hangi kurumsallara tedarikçi olduğunu araştırmalıyız. Çalışanlarımızı sağlık açısından güvene bağlamalı ve hijyenik bir ortam yaratmalıyız. Firmanın kendi içinde güvene bağlı kalması ve kafasında soru işareti bırakmaması ürün veren firmanın kalitesine bağlıdır.

TÜM HABERLER